cookie-og-privatlivspolitik
Rolf Adamson er nu medejer af det store område ved Skibsprovianteringen, der formentlig kommer til at blive omdannet til hotelværelser.

21

Billeder

Rolf Adamson er nu medejer af det store område ved Skibsprovianteringen, der formentlig kommer til at blive omdannet til hotelværelser.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Lokale investerer i Bandholm Hotel

At Bandholm Hotel har fået nye ejere er faldet i god jord lokalt, og en del af de syv nye investorer, som allerede er fundet, er fra Lolland-Falster.
25. november 2019 kl. 12:48 Af Daniel Brøns

Annonce

Med planer om i løbet af seks år at udvide fra 43 til 100 værelser - ved inddragelse af grunden ved den gamle Skibsproviantering nær Hvedemagasinet - er der lagt et stort projekt i støbeskeen for det gamle Bandholm Hotel. Allerede om et par år skal en ny restaurantbygning stå færdig - og den tidligere restaurant ombygges til yderligere værelser.

De mange nye værelser ved Skibsprovianteringen - og en ny overdækket swimmingpool på plænen nordvest for hotellet - ligger lidt længere ude i fremtiden. Men penge skal der til.

- Vi skal have de 20 nye investorer klar inden nytår, der hver især skyder en million i projektet - og kommer til at eje 49 procent af hotellet samlet. Det skal nok lykkes, og det vil gøre det lettere at finansiere fremtidsplanerne, siger han og fortæller, at strategien lige nu er at få optimeret restauranten, så den har dimensionerne til et rigtigt hotel med 100 værelser.


Positive lokale

Og lokalt er projektet blevet taget rigtigt godt imod, fortæller Rolf Adamson, der er økonom og i en årrække blandt andet har været selvstændig udviklingskonsulent for forskellige typer af virksomheder - og også har siddet i topledelsen hos YouSee. I alle funktioner som regel med det mål at gøre virksomheden mere kundeorienteret:

- Jeg kan i hvert tilfælde konstatere, at vi er gode til at orientere os mod kunderne. Lokale, der aldrig tidligere er kommet på hotellet, er begyndt at booke selskaber her, og samtidig ser vi en voldsom vækst hos købmanden, som mange lokale tidligere ikke har ønsket at handle i, siger Rolf Adamson, der garanterer, at de lokale kommer til at få glæde af hotellet, der i langt højere grad end tidligere vil være et lokalt kultursted.

Annonce

- Vi planlægger allerede nu forskellige former for events, og har da allerede et ølsmagningsevent og et foredrag på programmet, siger medejeren, der også oplever, at det har betydning lokalt, at der er skabt 26 lokale arbejdspladser - som vokser til omkring det dobbelte om sommeren.


Kundeorienteret

Lige nu er hotellet på jagt efter en daglig leder af alle aktiviteterne- en hoteldirektør - og i mellemtiden er det Rolf Adamson, der har en stor del af ansvaret for den daglige drift. Og hans mål er at fastholde den gamle personalegruppes store fokus på service.

- Man kan jo se på anmeldelserne, at hotellet har været utroligt gode til service, så lige nu er det min opgave at videreføre den tradition. Det er selvfølgelig en anderledes opgave, når man ikke længere drives af en personalegruppe, der i praksis har fungeret som en familievirksomhed, siger Rolf Adamson, der allerede nu modtager meget ros fra kunderne i restauranten:

- Det er meget vigtigt, at køkkenets kvalitet forbliver høj, og vi har derfor fundet en dygtig køkkenchef, der er i gang med at oplære personalet - og som tiltræder til januar. På det tidspunkt lukker investor-runden også, så arbejder vi videre.

Du kan se billeder fra hotellet på lollands-posten.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE