cookie-og-privatlivspolitik
Dorthe Hjort Fornitz har taget initiativet til messen.
Dorthe Hjort Fornitz har taget initiativet til messen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Lolland får en "alternativ" messe

Lolland skal have sin første messe for alternativ behandling i marts. Det er den clairvoyante Dorthe Hjort Fornitz, der har taget initiativet - og foreløbig er de 42 stande helt udsolgt.
27. januar 2020 kl. 04:26 Af Daniel Brøns

Annonce

Da Dorthe Hjort Fornitz flyttede til Maribo i 2003 var hun meget imponeret over de mange alternative behandlere, der fandtes i området. Og dag for dag har hun fået overblikket over, hvem de er, og hvad de kan byde på. Så hvorfor ikke bruge den viden på at samle dem alle i én stor messe, der ikke kun handler om alternativ behandling - men også om massage, kiropraktik og meget andet relateret til åndelig og fysisk velvære.

I hvert tilfælde er messen nu en realitet, for 42 stande i Bangs Have er nu solgt, og de 38 er til virksomheder fra Lolland-Falster.

Og Dorthe Hjort Fornitz er rigtigt godt tilfreds med udbuddet.

- Det er snart lige meget, hvad man har brug for, så vil der være en løsning på messen. Selv en helsekok vil være der og rådgive om sund mad og mad, der er vegansk eller vegetarisk, siger hun

Messen skal holdes lørdag den 14 marts, hvor der bliver rigtig god tid til at prøve lidt forskelligt. Fra 10 til 18 vil der være åbent, og så er det bare at gå om bord i mulighederne, der blandt andet også omfatter håndlæsning, clairvoyance, numerologi, biopati, akupunktur, englehealing, helsekost, fødevarer og massage.

Annonce

Der vil i løbet af dagen også være en række gode og spændende foredrag.

Dorthe Hjort Fornitz regner med, at det ikke skal være sidste gang, messen afholdes.

- Nu har vi jo konceptet på plads, så næste år bliver det meget lettere, så det er afgjort planen at gøre det igen.

Det koster 50 kroner ved indgangen, men man kan også bestille på billeto.dk til 30 kroner. Børn under 12 gratis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE