cookie-og-privatlivspolitik
Maria Winther arbejder på deltid i Loop, som har et koncept, som hun bakker op om.

10

Billeder

Maria Winther arbejder på deltid i Loop, som har et koncept, som hun bakker op om.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Loop er kommet godt i gang i byen

Loop i Maribo har fået godt fat i byens motionerende - ikke mindst på grund af maskinerne. Og så er børn velkomne, og det gør centeret til et godt valg for familien.
12. november 2019 kl. 16:15 Af Daniel Brøns

Annonce

Med over 300 faste medlemmer siden åbningen er Loop i Maribo hurtigt gået hen og blevet en succes i en by, der næsten er overrendt af motionscentre. Og bag skranken er der lutter smil at hente fra centerets daglige leder Maria Winther, der supplerer sit arbejde som sportsterapeut med timer i centeret, der har åbent tre timer dagligt.

- Jeg er overrasket over så hurtigt det er kommet op at køre, men jeg tænker, at det må være det enkle koncept, der tiltaler folk, forklarer hun og oplyser, at Loop anbefaler at man efter opvarmning bruger 24 minutter på maskinerne, der kun bruges 45 sekunder, hvorefter man flytter videre til næste maskine.

- Mange af gæsterne har slet ikke lyst til at være i et center, hvor man skal løfte vægte og vise muskler, så vi henvender os lidt mere til den brede del af befolkningen, siger hun og fortæller, at mange gæster også vælger centeret, fordi de godt kan træningsmaskinerne her. Mange af dem kommer fra den amerikanske producent Hoist, der er verdens største private udvikler og producent af fitnessmaskiner, og i Maribo er der særligt mange af de såkaldte Cardio-maskiner - altså maskiner til konditions- eller kredsløbstræning, som typisk bruges til opvarmning.


Børn velkomne

Derudover er der også et område med måtter og bolde, ligesom der er en træningscirkel for de 8-15 årige, der også er velkomne. Centerlederen, der anbefaler, at man i starten kommer i den bemandede åbningstid.

- Så holder jeg øje med, hvordan man træner og hjælper til, at man ikke kommer til at gøre en forkert bevægelse eller presser sig selv for hårdt, siger hun og understreger, at man som medlem frit kan bestille instruktørtimer, ligesom man kan bestille måling af fedtprocent og kropsalder via nettet. Uden for den bemandede åbningstid kan man blot lukke sig ind med sit adgangskort det meste af døgnet.

Ud over træning er der også mulighed for at tage en kop kaffe i det lille hyggeområde sammen med de andre. Og indtil videre er der plads nok til alle.

- Selv om vi er 300 medlemmer, så er der stadig plads til flere, så vi giver gerne en prøvetime, hvis man har lyst i åbningstiden. Bare man bestiller i forvejen, siger hun og oplyser, at der er kort opsigelsesvarsel, hvis man kun vil prøve det i en måned eller to.

Se billeder af centeret på Lollands-Posten.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE