cookie-og-privatlivspolitik
Der var stor begejstring hos de yngre gæster, da Lolland Falster Airport holdt åbent hus sidste år.
Der var stor begejstring hos de yngre gæster, da Lolland Falster Airport holdt åbent hus sidste år.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Lollands-Posten

Lufthavn inviterer til åbent hus

Udstillinger, rundflyvninger og overflyvninger af F16 fly til åbent hus.
31. juli 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Når Lolland Falster Airport søndag 4. august klokken 10-16 inviterer til åbent hus bydes der på en lang række oplevelser.

Dagen igennem lander og starter udefrakommende flyvemaskiner af nyere og ældre dato.

Det være muligt at købe ture i en helikopter fra Heliflight og ture i mindre motorfly fra Starling Air. Ligesom det forventes at det legendariske DC3 passagerfly fra Roskilde, vil ankomme og foretage rundflyvninger over Lolland og Falster.

Arrangørerne forventer at to F16 jetfly fra Skrydstrup, vil flyve hen over flyvepladsen præcis klokken 13.00.

Faldskærmsklubben vil springe med Dannebrog flag og udfører tandemspring og det åbne hus får besøg af lokale modelflyveklubber, som vil vise deres kunnen i luftrummet med mange slags modelfly og droner.

Igen i år er Hjemmeværnseskadrille 233 Lolland Falster at finde på pladsen med en stand og køretøjer samt informationer om hjemmeværnets opgaver.

Da vejr og vind er en væsentlig medspiller ved flyvning, kan det være en god ide at kontakte flyvepladsen, for at høre om flyveaktiviteterne gennemføres, Lolland Falster Airport telefon 54 60 61 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE