cookie-og-privatlivspolitik
John Adelgaard og hans mor Inge-Lise Hartz er et godt team. Her er de i køkkenet bag forretningen. Og de får allerede nye kunder hver dag på grund af kvaliteten.
John Adelgaard og hans mor Inge-Lise Hartz er et godt team. Her er de i køkkenet bag forretningen. Og de får allerede nye kunder hver dag på grund af kvaliteten.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Mad skal laves med kærlighed

Café N bliver til Spisehuset med kokken John Adelgaard i spidsen. Han byder på dagens ret til 35 kroner - og mad med nærvær og masser af kærlighed. Og så kører han selv ud til de ældre, som han elsker at besøge på sin daglige rute.
19. november 2019 kl. 06:54 Af Daniel Brøns

Annonce

35 kroner

Prismæssigt er der god grund til at spærre øjnene lidt op, for dagens ret koster fra kun 35 kroner for en lille portion, og så kan man både bestille den udbragt og i caféen. Der er også mellemstore og store portioner til 45 og 55 kroner, og lige nu ser konceptet ud til at vokse.

- Jeg har kun været her en uge, og fem nye kunder har meldt sig - alene på anbefalinger, siger han.


Sanwiches og kage

Naturligvis har den nye café Spisehuset også andre ting på programmet. Lækre bagels, kager og alt det andet fra den tidligere menu i Cafe N fastholdes som en del af konceptet, der faktisk havde fået godt fat i kunderne i Maribo, da den første ejer valgte at lukke. I en kort periode var butikken ejet af af en restauratør fra Nakskov, men han valgte hurtigt at sælge butikken videre, da han ikke havde tid til at fokusere i begge byer. Det blev så John Adelgaards chance.

- Jeg er fuldstændig sikker på, at restauranten har et koncept, der kan komme til at fungere rigtigt godt, og jeg kan også mærke, at den har godt fat i byen. Så nu er det vigtigste at vise, at kvaliteten er i top, for så kommer kunderne af sig selv, siger John Adelgaard, der kun tager 15 kroner for udbringning - og så får man helt sikkert en smilende afleveringen fra selveste kokken, der fortæller om den frokost, som han har lavet med kærlighed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE