cookie-og-privatlivspolitik
De gamle bygninger i Qvades Gård er glimrende til at have sit loppemarked i. Butikken åbner igen 16. marts.
De gamle bygninger i Qvades Gård er glimrende til at have sit loppemarked i. Butikken åbner igen 16. marts.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Maribo Boldklubs Venner flytter fra Qvades Gård

Lejekontrakten med kommune i Qvades Gård er blevet opsagt, så loppebutikken flytter til P. Hattens lokaler i stedet. Alle aktiviteterne fortsætter som hidtil.
19. januar 2019 kl. 12:25

Annonce

Maribo Boldklubs Venner har i mange år skaffet penge ved salg af lopper, bøger og møbler, som venlige folk i Maribo og omegn har foræret foreningen, der afhenter effekter i alle årets måneder. Den aktivitet mærkes i sommerhalvåret, hvor der fra medio marts til medio oktober sælges lopper hver lørdag på Torvet, ligesom der hver anden lørdag sælges fra lokalerne i Qvades Gård og P. Hattens lokaler i Jernbanegade.

Når klubben åbner for salget lørdag den 16. marts, bliver det dog udelukkende fra P. Hattens lokaler i Jernbanegade, idet lejemålet i Qvades Gård er blevet opsagt.

Formanden for Maribo Boldklubs Venner Jørgen Brædder siger:

- Kommunen skal selv bruge lokalerne, men vi har nu fået mulighed for at indrette os i P. Hattens lokaler, så vi er godt i gang med at flytte lige nu, siger formanden, der regner med en mindre nedgang i salget som følge af flytningen, indtil borgerne har opdaget den nye beliggenhed med loppebutik, bogbutik og møbelsalg under samme tag.

Typisk støtter "Vennerne" Maribo Boldklub med omkring 120.000 kroner årligt takket være en solid indsats fra omkring 50 frivillige. De frivillige henter effekter, når man ringer på  60 49 73 28.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce