cookie-og-privatlivspolitik
Bodil Egeberg er en af de mest anerkendte quiltere i Danmark - og har Danmarks største maskine til quiltning.
Bodil Egeberg er en af de mest anerkendte quiltere i Danmark - og har Danmarks største maskine til quiltning.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

"Maribo Craft Days" har store ambitioner

Bodil Egeberg er en travl dame i disse dage, hvor hun er ved at mobilisere hele Maribo til at bakke op om en stor håndarbejds-event, - der allerede nu har fået navneforandring til "Maribo Craft Days": Det inviterer mere direkte andre fra udlandet til at opdage, at Maribo kan noget særligt i uge 41.
20. september 2019 kl. 07:25 Af Daniel Brøns

Annonce

Håndarbejdsbutikkerne i Maribo er allerede godt i gang med forberedelserne til Maribo Craft Days 2019. Det fortæller Bodil Egeberg, der med butikken Beo Beo er en af de nyeste med kunsthåndværk i byen. Selv vil hun blandt andet vise, hvordan hun quilter tæpper til Fregatten Jylland, ligesom hun planlægger kunstudstillinger i butikken. I andre butikker er de også godt i gang med planlægningen. Hos Spar Stoffer er der planer om demonstration af symaskiner. Hos MH bh-stof er der godt gang i salg af kurser i dagene. Og de øvrige butikker er ved at lægge hovederne i blød også, fortæller Bodil Egeberg, der forsøger at etablere et samarbejde med butikkerne i Maribo Handel, så der sker aktiviteter i butikkerne også.

- Det kunne måske være foreninger, der rykkede ind - Blandt andet har jeg kontakt til Maribo Quilterne, der syr tæpper til plejecentrene og en gruppe, der syr dåbsklude i Pilgrimshuset til brug i Domkirken, siger hun og fortæller, at også spejderne arbejder med håndarbejde. Endelig har flere udenbys leverandører vist interesse for at komme forbi og vise deres varer og services.

- Så der er rigtig god mulighed for at fylde butikkerne op, siger hun.

I arbejdet trækker på sparring fra Iværksætter Lolland, der ligger nær hendes butik i Vestergade.

- De har en masse erfaring med, hvordan man idéudvikler, planlægger og markedsfører nye tiltag, så jeg regner med at trække på dem i den kommende tid, så vi får en event, der bliver et rigtigt godt startskud til lignende festivaler i de kommende år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce