cookie-og-privatlivspolitik
Selv om der er mulighed for at møde mange nye kunder, er det blevet sværere at tiltrække virksomheder til lokale messer. Her er det et arkivfoto fra messe i Rødby.
Selv om der er mulighed for at møde mange nye kunder, er det blevet sværere at tiltrække virksomheder til lokale messer. Her er det et arkivfoto fra messe i Rødby.
Foto: Per Houby

Lollands-Posten

Maribo Messen er blevet aflyst

Der er for mange aktiviteter på Lolland-Falster i marts måned. Det er hovedårsagen til, at Maribo Messen nu aflyses. Måske genopstår messen til efteråret i stedet.
22. februar 2019 kl. 12:03 Af Daniel Brøns

Annonce

Der er grænser for, hvor mange aktiviteter virksomhederne har tid til at sende personale til i weekenderne. Det faktum har nu ramt Lions Club i Maribo, der er arrangør af Maribo Messen, der skulle have været afholdt den 9. - 10. marts.

- I marts er der også Nykøbing Falster messe, og her i Maribo er der Parterforum med TSØ og en stor venindeaften i Maribohallen, så jeg oplever simpelthen, at virksomhederne ikke er tid til at deltage i flere ting her i marts, siger Jan Buch, der er præsent i Lions i Maribo og arrangør af messen.

Han oplyser, at hans tekniske leverandør af messestande har informeret ham om, at andre lokale messer også har udfordringer med at tiltrække erhvervsdrivende.

- Derfor er det måske tid for at nytænke konceptet for en oplevelsesrig messe, og det er vi gået i gang med, siger han og fortæller, at han forventer, at der kommer en messe i efteråret 2019 eller i foråret 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce