cookie-og-privatlivspolitik
Maribo hallerne vil også i 2018 være fyldt med biler. Derudover vil der som noget nyt være loppemarked og særlig fokus på lokale råvarer og fødevareproduktion.
Maribo hallerne vil også i 2018 være fyldt med biler. Derudover vil der som noget nyt være loppemarked og særlig fokus på lokale råvarer og fødevareproduktion.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Maribo Messen har nye visioner

Når Maribo Messen samler hele Lolland i dagene den 9.-10. marts, bliver det til den største messe hidtil. Det forudser præsident i Lions Maribo Jan Buch, der blandt andet vil satse mere på at promovere lokale råvarer. Desuden skal mere af hal-området åbnes, så der bliver plads til et kræmmermarked.
16. januar 2019 kl. 12:24 Af Daniel Brøns

Annonce

Der kommer ikke til at mangle inspiration, når Maribo Messen åbner i år. Blandt andet kan man opleve Lolland-Falsters største biludstilling, ligesom man kan møde erhvervsdrivende, der sælger alt fra almindelige detailvarer til større investeringer som køkkener, nyt tag eller ny varmepumpe. Desuden vil der være underholdning for både børn og voksne.

Præsident for Lions i Maribo Jan Buch fortæller, at det i år er ambitionen at tiltrække flere besøgende. Normalt besøger omkring 2500 messen, men det tal kan godt vokse. Et nyt trækplaster skal blandt andet være en mere massiv satsning på lokale råvarer og lokale fødevareproducenter.

Derudover vil han gerne invitere flere borgere til at være aktive deltagere på messen, og det skal ske i bordtennishallen, hvor han planlægger at indrette pladser til et kræmmermarked.

- Jeg tænker, at mange lokale vil se det som en god mulighed for selv at deltage som handlende - og samtidig få ryddet lidt op på loftet måske, siger Jan Buch, der tænker, at tiltaget også giver en stærkere personlig tilknytning til messen i dagene, når flere har deres gang i hallerne for at passe deres egne boder.

Lige nu er der god efterspørgsel på den store hal, men Jan Buch oplyser, at der stadig er plads til, at flere melder sig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce