cookie-og-privatlivspolitik
Flere af dagene kan man opleve lokomotiverne rangere ved Bandholm Station.
Flere af dagene kan man opleve lokomotiverne rangere ved Bandholm Station.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Masser af jubilæumsture på banen i efterårsferien

Banestrækningen Bandholm-Maribo fylder 150 år den 2 november, og det bliver fejret i efterårsferien med halloween, posttog og meget andet.
09. oktober 2019 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Der køres onsdag fra Maribo 10.05, 12.05 og 13.05 og 15.05. Her køres med både personvogne og godsvogne. Der vil på stationen i Bandholm blive rangeret med vogne og byttet lokomotiv. Der vil også være troljer dvs. små arbejdskøretøjer - samt fra Damptromleklubben en damptromle med arbejdsvogn, der mellem klokken 13 og 16.30 vil køre på stationsområdet. Alle dagens tog vil være med gamle Lollandsbanen diesellokomotiver som trækkraft.

Torsdag køres 10.05, 13.05 og 15.05 - med damplokomotiv. I nogle af dem vil der være postbureau, så postpersonalet sorterer og stempler. Man kan købe særkuvert med banemærker. Klokken 12.05 afgår fra Maribo et blandet tog - og igen bliver der rangeret, ligesom der vil være damptromler.

Både onsdag og torsdag er der også aftentur 18.30 fra Maribo, hvor den særlige stemning med lys i vognene og på Bandholm station kan opleves.

Alle ovenstående tog kan man blot møde op til uden reservation.

Torsdag køres en guidet tur om Bandholmbanens historie med besøg på lokaliteter i Maribo og Bandholm og der indgår en tur med toget. Start fra banegårdspladsen i Maribo kl. 11.30. Billet hertil skal købes senest dagen før via Museumsbanens hjemmeside

Fredag den 18. køres det berygtede Halloweentog. Toget og Bandholm station vil ose af hygge og uhygge. Der vil være forskellige aktiviteter for både store og små, samt de mindre og mere modige.                                      

Der er afgang fra Maribo station kl. 16.30 og når toget igen kører fra Bandholm er mørket faldet  på, og så ved man ikke hvad der kan ske. Forventet ankomst ca kl. 19 i Maribo. Billetter købes mandagen forinden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE