cookie-og-privatlivspolitik
Der var masser af hygge på håndværksdagene på Maribo Craft Days i butikkerne, i Pilgrimshuset - og uden for bykernen i blandt andet Jarvig Møbler.

29

Billeder

Der var masser af hygge på håndværksdagene på Maribo Craft Days i butikkerne, i Pilgrimshuset - og uden for bykernen i blandt andet Jarvig Møbler.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Masser af potentiale i Maribo Craft Days

På ganske få uger lykkedes det at få et program til Maribo Craft Days på plads, og alle byens håndværksbutikker bakkede op med kreative initiativer, kurser og udstillinger.
11. oktober 2019 kl. 13:05 Af Daniel Brøns

Annonce

Når man tænker på, at det hele blev organiseret på fem uger, så gik Maribo Craft Days i sidste uge helt fantastisk med et meget stort program med aktiviteter over hele byen. Deltagerne var generelt tilfredse, da Lollands-Posten gik på rundtur i butikkerne, der havde alt mellem 10 og 50 besøgende om dagen, som de ikke kendte fra tidligere. Gæsterne kom både fra den nærmeste omegn - og fra hele resten af landet. Selv nogle enkelte fra Nordtyskland havde fundet vej hertil.

Arrangøren bag festivalen Bodil Egeberg fra Quilteværkstedet Beo Beo i Vestergade er imponeret over, at det er lykkedes at få så meget aktivitet på så kort tid. Både i håndarbejdsbutikkerne - og i de øvrige butikker i byen.

- Det viser, at der er et potentiale til en festival som denne til både at blive bevidste om, hvad vi kan her i byen - og til at vise det udadtil. Så jeg tænker bestemt, at vi holder det igen i årene fremover, siger hun.

Den 21. oktober mødes butikkerne i Det Kreative Hus i Vestergade og evaluerer. Og er alle enige, er det planen at gå i gang med planlægningen af en event i 2020 også.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE