cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver godt fyldt på på den lille Askø Færge på ø-dagen, hvor man kan booke billet til færgen gratis.
Der bliver godt fyldt på på den lille Askø Færge på ø-dagen, hvor man kan booke billet til færgen gratis.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Med Museumsbanen til Ø-dag

Den 29. juni er der turistdag på Askø-Lilleø. Blandt aktiviteterne er besøg af Patrick fra X-Factor, samt og Mr. Plys, som vil trylle og lege med børn og barnlige sjæle. Færgen kan bookes gratis den dag, og kaffen er også i havnehuset.
25. juni 2019 kl. 05:46 Af Daniel Brøns

Annonce

Der bliver undtagelsesvist godt fyldt med mennesker på Askø den 29. juni, når øen byder velkommen med en lang række af aktiviteter. Færgen kan bookes gratis for gående og cykler på nettet, og vil man afsætte hele dagen, kan man køre med Museumsbanen med afgang fra Maribo station 9.40 til Bandholm med forbindelse til færgen. Der er forbindelse tilbage igen, så man kan nå Museumsbanen 15.55.

Blandt de mange aktiviteter er: Maling på sten, mindfullness, orgelmatiné og harmonikamusik. Samt geocaching, loppemarked, gårdbesøg, plantagebesøg og besøg på hestegård. Endelig kommer som nævnt hr. Plys og underholder børnene, ligesom Patrick fra X-Factor vil være der. Og så er der masser af mulighed for at få noget lækkert at spise og drikke. Købmanden Askø B&B, Galleri Klokkergården, Galleri 177, Cafe Vidars Plads er blandt dem, der leverer alt fra konditorkager til æblemost og pølser.

I skrivende stund ser det ud til, at visse færgeafgange allerede er udsolgt, så det er en god idé at gå ind på Billetto.dk, hvis man vil med over. Man kan finde mere information på www.askø-lilleø-turismedag.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce