cookie-og-privatlivspolitik
Pilgrimshuset er et smukt udgangspunkt for vandringer - det ses her til venstre for domkirken.
Pilgrimshuset er et smukt udgangspunkt for vandringer - det ses her til venstre for domkirken.
Foto: Pilgrimshuset

Lollands-Posten

Medbragt pilgrimsmad

Pilgrimshuset i Maribo er klar til efterårets gæster, og i efteråret kan man komme med ud og blive luftet. Og så må man fremover nyde medbragt mad i huset.
14. oktober 2019 kl. 12:44 Af Daniel Brøns

Annonce

Pilgrimshuset har haft en fantstisk sommer og byder nu på en familievenlig vandring den 16. oktober kl. 10, hvorefter der er boller og varm kakao til bare 25 kroner.

Huset fortsætter i den kommende tid med ugentlige vandringer og torsdagscaféer, og i 2020 vil der være fast "fordybelsesdag" hver måned. Den første dag bliver lørdag den 2. november, hvor fordybelsesdagen har "bøn" som tema. Gæsterne mødes 9.30 i Pilgrimshuset, hvorefter alle skal ud og vandre. Når gruppen er tilbage, diskuteres, hvad bøn og fordybelse betyder for os.

Fra dette efterår er der nye åbningstider i Pilgrimshusets café, hvor du kan købe kaffe, the, hjemmebagte boller, kage og kolde drikke.

Som noget nyt må du nu også nyde din egen medbragte mad og drikke i caféens lokaler med udsigt til Søndersø. Caféen har åbent tirsdag-fredag 12-16. Lørdag og søndag er der åbent efter behov og arrangementer.

Onsdag er fast pilgrimsdag. Det betyder, at der hver onsdag er morgensang i Domkirken kl. 9 med efterfølgende kaffe/te og boller i Pilgrimshuset til 20 kroner. Derefter er der pilgrimsvandring kl. 10.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE