cookie-og-privatlivspolitik
Pianisten Kristian Marcussen spiller en meditativ koncert midt i alle kunstværkerne i galleriet.
Pianisten Kristian Marcussen spiller en meditativ koncert midt i alle kunstværkerne i galleriet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Meditativ gallerikoncert

Langfredag er en dag, der inspirerer til stilhed, meditation, bøn og fordybelse. På denne dag kl. 14, spiller pianisten Kristian Marcussen en meditativ og stemningsfuld koncert i Galleri Lolland midt på gågaden i Maribo, nærmere bestemt Østergade 13.
18. april 2019 kl. 06:46 Af Daniel Brøns

Annonce

Musikken vil blive udført i et roligt og klangfuldt univers, og den indbyder til eftertænksomhed, og er glædelig i sit udtryk.

Kristian Marcussen vil sige et par ord undervejs, som understreger musikkens glade fortælling. Det er ved denne meditative koncert tilladt at rejse sig og gå rundt undervejs, dog bliver der lagt op til, at der er stilhed og ro og rum til fordybelse og intensitet.

Hensigten er, at du som publikum lader dit sind og dine tanker følge musikken, som er opbygget på en måde, hvor du af toner bliver guidet igennem forskellige faser - fra glædelig begyndelse, gennem en fordybelsesfase - til fredelig afslutning. Som sidste nummer er en kærlighedsmelodi, som er komponeret af Kristian selv. Koncerten giver dig en rar følelse til at gå derfra på.

Kompositionerne, samt de sagte ord undervejs, vil dels være Kristians egne, dels inspireret af danske salmer og sange, religiøse som verdslige.

Der er gratis adgang til koncerten, hvor der også vil være mulighed for at kigge på de mange malerier i udstillingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce