cookie-og-privatlivspolitik
I middelalderen var der også masser af god musik - og under middagen vil der være middelalderfløjte og sang.
I middelalderen var der også masser af god musik - og under middagen vil der være middelalderfløjte og sang.
Foto: Arkivfoto

Lollands-Posten

Middelaldermiddag til Birgitta Festivalen

Birgitta Festivalen nærmer sig, og allerede nu er det muligt at bestille deltagelse i den unikke middelaldermiddag med underholdning - blandt andet i form af middelaldersang og middelalderfløjte. Festivalen holdes i dagene 6.-8 september.
27. juni 2019 kl. 04:48 Af Daniel Brøns

Lørdag den 7. september får 150 muligheden for at være med til en af de unikke begivenheder under Birgitta Festivalen. Klokken 18.30 bydes der nemlig inden for på Kulturværket til Middelaldermiddag designet af Kokkene Henrik Fabricius og Allan Hansen, der vil servere tre retter i tre sæt.

Historiker Henrik Frederichsson indleder hvert sæt med en historisk fortælling om maden i middelalderen. Desuden vil der være middelaldersang accompagneret af Jens Hjørring Olsen på middelalderfløjte.

Der er begrænset antal pladser, så billetterne skal købes på turistbureauet i Maribo. Man kan også forespørge, om der er ledige billetter ved at skrive på abre@km.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE