cookie-og-privatlivspolitik
Gert Rindal er møbelhandler med stort "M" og han vil kun handle med møbler af høj kvalitet.

18

Billeder

Gert Rindal er møbelhandler med stort "M" og han vil kun handle med møbler af høj kvalitet.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Møbelhandel med gratis levering

Der er i år 25 år siden, at Boligland åbnede i Rødby, og konceptet holder stadig. Lave priser - og intet ekstra for udbringning og samling af møblerne. Og ingen spånplader og kunstigt læder her.
30. december 2019 kl. 09:36 Af Daniel Brøns

Annonce

Der er en lille smule lagerhal over det, når man går en tur i Boligland i Rødby, hvor Gert Rindal har haft sin gang som møbelhandler i 47 år. Og det er ikke helt tilfældigt. For Gert Rindal har nemlig netop lagt sig fast på et koncept, der kræver, at han køber stort ind.

- Jeg skal jo kunne konkurrere med de store på både pris, service og kvalitet, så jeg er nødt til at købe en container ad gangen, siger han og peger på en 3+2 sofasæt i ægte læder, der koster bare 8000 kroner. Og der står også en flot lænestol til 2000 kroner. Men hvordan kan det lade sig gøre med så lave priser, når man skal lønne fire mand i alt - og betale for lagerplads, lastbiler og butik i både Rødby og Mern.

Svaret er: Giv kunderne det, som de efterspørger, lyder det fra Gert Rindal, der - i modsætning til de fleste konkurrenter - kærer ud og samler møblerne uden beregning.

- Og vi tager gerne de gamle møbler med på genbrugspladsen, siger Gert Rindal, der bestemt ikke personligt tager det store udbytte ud af forretningen, som han grundlæggende blot synes, at han skal kunne leve af. Så er det godt nok for ham.

- Mon ikke jeg har et overskud på tre procent, men det er jo bedre end konkurrenterne, der taber penge, siger han med et smil.

Annonce

Kvalitet i orden

At kunderne kommer igen skyldes dog ikke mindst, at kvaliteten skal være i orden.

- Jeg vil ikke have spånplader og kunstigt læder ind, for jeg vil ikke byde kunderne en vare, der kun holder et par år, hvorefter de bare skal smide den ud, siger han og fortæller, at kvaliteten har fået et rygte langt op på Sjælland.

- Min nye forretning sælger lige så meget som i Rødby, selv om den kun har åbent i weekenden, siger den 68-årige møbelhandler, der fastslår, at han ikke har tænkt sig at stoppe foreløbig, selv om han - som han selv siger det - nok arbejder cirka 80 timer om ugen.

- At være møbelhandler ligger til hele min familie, så det er noget, som vi lever og ånder for, og så holder det mig i gang, siger møbelhandleren, der fastslår, at han udmærket kan slæbe møbler op til femte sal stadigvæk, hvis der er brug for det.

- Det er et held for kunden, at det er gratis, så vi burde faktisk annoncere med, at man sparer 400 i udbringning og 300 i samling af møblerne, for det ville jo være den reelle sammenligning, hvis man sammenligner vores priser med andres, siger han.

Annonce

Se billeder fra butikken på lollandsposten.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE