cookie-og-privatlivspolitik
Mimi Jakobsen har et imponerende CV. Man kan nu møde hende på Falster.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Mød Mimi Jakobsen

Mandag 8. april fortæller Mimi Jakobsen om et turbulent liv med mange vendepunkter i et foredrag på Højskolen Marielyst
06. april 2019 kl. 09:07 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er ikke fine titler, der har manglet i Mimi Jakobsens liv: Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær og kommandør af 1. grad.

Bag det imponerende CV gemmer der sig et varmt, karismatisk og resultatorienteret menneske med en usædvanlig politisk tæft, men også med en manglende selvtillid, som hun har kæmpet for at skjule for offentligheden i hendes mange år i første række.

Alligevel har hun med lige stor naturlighed kunnet færdes på de bonede gulve og blandt folk, der kender til livets bagsider, og hun har først og fremmest søgt at holde fast i nogle grundlæggende værdier som ligefremhed og menneskekærlighed.

Men hendes ligefremhed og evne til at begå sig i alle miljøer har til tider også har kostet dyrt, politisk og privat. Livet igennem har hun oplevet store vendepunkter, og som hun da også har kaldt sin erindringsbog.

På Højskolen Marielyst kan du høre om de mange op- og nedture både arbejdsmæssigt og privat, om hendes opvækst i Gladsaxe med en kendt far.

Billetter på www.hsmarielyst.dk og LOF i Nykøbing. Der er et begrænset antal billetter til middagen. Middag og foredrag: 175 kr. Foredrag: 100 kr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce