cookie-og-privatlivspolitik
Der plejer at være godt fyldt under morgenkaffen på Torvet.
Der plejer at være godt fyldt under morgenkaffen på Torvet.
Foto: Anders Hansen

Lollands-Posten

Morgenkaffe og gevinster

Der er gratis morgenkaffe og gevinster på Torvet pinselørdag den 8. I år vil Maribo Jazz også uddele velgørenhedspriser fra foreningen.
02. juni 2019 kl. 12:10 Af Daniel Brøns

Annonce

Lørdag fra klokken 7.30 vil der - takket være folkene fra brandvæsnet - være borde og stole på hele Torvet - og masser af kaffe. Og takket være byens bagere og servicestationer vil der være 650 friskbagte rundstykker sammen med masser af kaffe.

Rundstykkerne bliver typisk smurt af de morgenduelige handelsfolk, der har været tidligt oppe for at invitere 300-400 borgere bænket til fællesspisning.

Der vil også være morgenunderholdning leveres af rutinerede Ole Heden, ligesom Maribo Jazz vil afsløre årets plakat og fortælle om den kommende jazzfestival, der finder sted fra den 18-21 juli. Jazzforeningen uddeler desuden priser til velgørenhed.

Det er intet mindre end 45. gang, arrangementet med pinsemorgenkaffe finder sted i Maribo og hvert år sender handelsfolkene også bønner til vejrguderne, som forhåbentlig igen vil være lydhøre og kaste morgensolens glans over torvet.

Derudover vil "Maribo Handels Sangkor" levere et par skønne sange og der vil igen i år være amerikansk lotteri med fine præmier fra butikkerne - og seks billtter til Maribo Jazz.

Så der er god grund til at komme tidligt op på Torvet lørdag morgen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE