cookie-og-privatlivspolitik
Gamle skolegårdslege kan få renæssance ved bevægelsesbølgen 12. oktober.
Gamle skolegårdslege kan få renæssance ved bevægelsesbølgen 12. oktober.
Foto: privat

Lollands-Posten

Motion på arbejde

MAN i Holeby er blandt de virksomheder på Lolland, som hopper med på Kollegamotionsbølgen, der ruller over landsdelen 12. oktober.
12. oktober 2018 kl. 10:43 Af Henning Kørvel

Annonce

Nogle genopfrisker gamle skolegårdslege. Andre kickstarter med fælles gåtur.

Kollegamotionsbølgen har mange forskellige udtryk, men det er af mindre betydning, for det essentielle er, at ansatte får motion på arbejdet, mener Dansk Firmaidræts Forbund, der står bag kampagnen, som mere end 20.000 kollege landet over vælger at deltage aktivt i.

I Lolland Kommune er MAN i Holeby således hoppet på motionsbølgen, hvorimod det i Guldborgsund Kommune kun er Doktorparken Plejecenter i sakskøbing, som medvirker.

- Men der er heldigvis endnu et par dage til 12. oktober, og virksomheder kan derfor endnu nå at tilmelde sig, siger Michael Tannis Beck. Dansk Firmaidræts Forbund.

Planen for Doktorparkens Plejecenter er, at der på dagen for Kollegamotionsbølgen udføres seks øvelser: squarts, lunges, dips, højre knæløft, udstrækning i dørkarmen og hofterotationer. Medarbejderen har en terning med hos beboeren, som slår terningen og dermed bestemmer nummeret på øvelsen. Minimum tre beboere kaster en terning for hver medarbejder, siger Michael Tannis Beck.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce