cookie-og-privatlivspolitik
Mød din rejseguide på en tur gennem dansk orgelmusik i fem århundreder.
Mød din rejseguide på en tur gennem dansk orgelmusik i fem århundreder.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Musikalsk tidsrejse i Sakskøbing Kirke

Efter at have hørt orgelmusik i Italien, Tyskland, England og USA tidligere på året, er Sakskøbing Kirkes organist nu i Danmark igen og vil være rejseguide på en tur gennem dansk orgelmusik i fem århundreder.
28. august 2019 kl. 03:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Søndag d. 1. september kl. 20 spiller Flemming Chr. Hansen det sidste tidsrejseprogram i denne omgang. Al musikken er dansk og strækker sig fra Buxtehude i 1600-tallet over romantikeren Gottfred Matthison-Hansen og Danmarks kendteste klassiske komponist Carl Nielsen til de nulevende komponister Henrik Nørfelt og Mikkel Andreassen. Alle kirkens tre orgler kommer i spil, og Buxtehude har endda fået æren at blive spillet på to af dem.

Flemming Chr. Hansen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium og har spillet et væld af koncerter i ind og udland. Han er desuden komponist med mange værker på samvittigheden og improviserer også som den ene halvdel af ensemblet Breakable.

Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes kl. 19.15, og der er en kort pre-concert-talk kl. 19.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce