cookie-og-privatlivspolitik
Musik i gadebilledet og pop-up koncerter bliver en del af programmet.
Musik i gadebilledet og pop-up koncerter bliver en del af programmet.
Foto: Pressefoto.

Lollands-Posten

Musikskolen rykker ud

Mere end 42 koncerter er rekord, når Lolland Musikskole også dette forår rykker ud til hele kommunens virksomheder og institutioner. En kæmpe pianokoncert og pop-up koncerter vil også være en del af oplevelserne, som er helt gratis.
05. april 2019 kl. 09:06 Af Daniel Brøns

Annonce

Den 8. til den 12. april står i musikkens tegn på hele Lolland. I hele ugen vil Lolland Musikskole være til stede, så pludselig kan man måske opleve, at nogen begynder at spille hos frisøren eller i gågaden.

- Vi vil ud at vise, hvad vores kor og 350 solo-elever kan, så de fleste er med til at optræde, fortæller skolens leder Karina Fredensborg, der lover en stor oplevelse til alle. Et af de store events foregår torsdag den 11. april klokken 19 på Musikhuset i Maribo. Her kan man opleve alt, hvad der findes af klaverer i området til et brag af en koncert - også med deltagelse af Masany, som sidste år vandt en 2. pris ved den regionale konkurrence: "Unge spille klassisk".


Lollands Center koncerter

Også ved LollandsCentret vil der være flere offentlige events. Mandag den 8. klokken 15.30 kan man opleve skolens blæsere, mens der onsdag den 10. er slagtøjskoncert klokken 15 med blandt andet "flyvende pianister".

Man kan frit møde op, og det er ganske gratis. Programmet kan ses på musikskolens hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce