cookie-og-privatlivspolitik
Det er supersjovt at lave musikvideoer - og nu får du chancen for at lære det.
Det er supersjovt at lave musikvideoer - og nu får du chancen for at lære det.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Musikskolen vil lære unge at lave musikvideoer

Musikskolen i Lolland tilbyder nu et ekstremt billigt kursus i at lave musikvideoer. Det kører over 20 uger, og der mangler fortsat tilmeldte.
28. januar 2020 kl. 06:22 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er sjældent, at man kan lære noget så interessant - og betale så lidt for det. Derfor undrer det Lolland Musikskole, at de stadig ikke har fået fyldt et helt nyt kursus, der over 20 uger sætter kursisterne i stand til at lave musikvideoer - for bare 400 kroner.

Der bliver tale om tre timers undervisning hver torsdag, hvor man ikke alene lærer at redigere og optage videoer, men også får styr på, hvordan man sminker, laver en drejebog, laver lyd, og alt det andet tekniske.

Målet med kurset er at lave én musikvideo per gruppe eller solist - ud fra et nummer eller en sang. Stykket skal være "klar" eller kunne blive klar forholdsvis hurtigt ved begyndelsen af kurset. Og har man talentet, så byder Youtube på masser af eksempler på musikvideoer, der er eksploderet med millioner af seere.

Naturligvis kræver det inspiration, og derfor giver kurset også et indblik i musikvideoernes historie, ligesom kursisterne får et indblik i, hvad der har skabt succes på Youtube, ligesom kursisterne diskuterer virkemidlerne.

Kurset handler også om at forstå spillefilm og computerspil som på en måde også er en slags musikvideoer - og om koncerter, der nogen gange nærmest er blevet til live- musikvideo. 

Annonce

Underviseren er Søren Dø. Rasmussen, der er kunstner og bosat i Berlin. Han har blandt andet studeret billedkunst på kunstakademiet i Berlin, fotografi & animation på kunstakademiet i Krakow og gået på den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft.

Kurset startede 23. januar kl. 15:15 på første etage i Musikhuset, Østre Landevej 6, Maribo, men du kan stadig nå at hoppe på. Det varer tre timer pr. gang. Målgruppen er 3-22 årige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE