cookie-og-privatlivspolitik
Julen fejres i december i Musse Kirke.
Julen fejres i december i Musse Kirke.
Foto: Claus Hansen

Lollands-Posten

Musse Kirke indbyder til koraften

Syng julen ind med tre kor i en af de ældste kirker på Lolland.
15. december 2018 kl. 06:13

Annonce

Onsdag den 19. december klokken 19 vil der være mulighed for at få en oplevelse ud over den sædvanlige i Musse Kirke.

Denne aften vil der være mulighed for at synge med på mange af de kønne julesalmer og samtidig høre en god historie læst op. Samt ikke mindst nyde sangen fra tre kor: Døllefjelde motetkor, pastorates børnekor og Nysted Optimistkoret - alle under ledelse af Panna Friis-grigoncza, Nysted Kirkens organist. De tre kor deltager i fællessangen - og viser naturligvis, hvad de ellers kan med deres stemmer. Efter gudstjenesten vil menighedsrådet være vært med kaffe, gløgg og kage - og der vil være lejlighed til at hygge og snakke i det smukke kirkerum.

Kirken består af et romansk kor og skib og betragtes som en af de ældste på Lolland. Stedet har muligvis allerede før år 1000 været samlingssted for alle borgerne i området omkring Musse Herred. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE