cookie-og-privatlivspolitik
På årets valgmøde fik deltagerne et interessant foredrag af museumsinspektør Bjørnar Måge, der levende fortalte om udgravningerne ved Femern projektet.
På årets valgmøde fik deltagerne et interessant foredrag af museumsinspektør Bjørnar Måge, der levende fortalte om udgravningerne ved Femern projektet.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Nærbrand hitter

Forsikringsselskabet Nærbrand har stor succes med at sælge forsikringer på Lolland - ikke mindst fordi selskabet - ifølge direktøren - er op til 40 procent billigere på husforsikringen. Og i øvrigt giver 10 procent retur i skadefri år.
06. marts 2019 kl. 12:24 Af Daniel Brøns

Annonce

Da selskabet Nærbrand i februar holdt valgmøde for 84 deltagere på Restaurant Bangs Have, var der ingen utilfredse kunder i forsamlingen. Det fortæller direktør i selskabet Martin Damholdt, der sammen med lokalrådsformand Arne Hansen styrer forsikringerne her i området. At selskabet har så mange tilfredse kunder skyldes især, at det er lykkedes at skabe en rigtig god aftale med Topdanmark, der sikrer, at alle forsikringstagere på Lolland-Falster får 10 procent tilbagebetalt i bonus på alle forsikringer, hvis de har et skadefrit år.4

Derudover vurderer Martin Damholdt, at man kan få op til 40 procent billigere husforsikring, hvilket i princippet er selskabets kerneområde, idet selskabet oprindeligt blev stiftet den 28. april 1845 for at udbyde brandforsikringer gennem det gamle selskabsnavn "Gensidig Brandforsikring for Lolland Falster".

- I dag er det sådan, at hvis man bor i området og tegner sin forsikring i Top, så er man automatisk med i Nærbrand, og derfor styres en del af den daglige forretning af Topdanmark, siger direktøren, der oplyser, at Nærbrand derfor tilbyder alle typer af forsikringsprodukter til private og landbrug.

At husforsikringen er så billig skyldes dog også, at man har nogle særlige forpligtelser, når man tegner forsikringen.

- Vi forlanger, at man har en 6 kg. pulverslukker og røgalarmer i huset. Det giver en mindre brandfrekvens og mindre alvorlige brande, så det er også en af årsagerne til, at vi kan give så billig en forsikring, siger han og fortæller, at omkring 20 procent af husstandene på Lolland-Falster er kunder. Når det gælder landbrug gætter han på, at omkring 45 procent af alle landbrug i området er kunder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce