Annonce
Ugeavisen Lolland

Netforbindelse vigtigt til alarmen

Claus Martin Stechnik har tre biler, der kan rykke hurtigt ud. Foto: Daniel Brøns

Hos CS Vagt Alarm afdeling har de hele året godt gang i salget af alarmer. Men forbindelsen til centralen er vigtig, så det er en god idé at få e løsning med to adgangsveje

Har man et sommerhus eller bor man midt i en skov langt fra nærmeste mobilantenne, er det ikke sikkert, at man har en stabil netforbindelse til mobilnettet, der sikrer forbindelsen fra huset til en eventuel alarmcentral ved indbrud. Derfor skal man være forsigtig, når man vælger fabrikat til alarmsystem til huset, fortæller Claus Martin Stechnik, der er ejer af CS Vagt i Maribo. Han sælger masser af alarmsystemer til både private og sommerhuse, der er plaget af indbrud. Især udenfor sæsonen er der mange indbrud i eksempelvis sommerhusområderne Østersøbadet, Kramnitze og Hummingen, men faktisk arbejder de kriminelle hele året.

Og han anbefaler ofte derfor at sikre sig, at man får et alarmsystem, der også kan forbinde via en kabelforbindelse på internettet, så man ikke er afhængig af mobile antenner.

- Vores alarmløsninger kan både tilsluttes internettet og anvende mobilforbindelsen via det indbyggede SIM-kort, og bor man i et område, hvor der er dårlig dækning, så forbinder systemet automatisk via de tilgængelige forbindelser, så man undgår fejl på linjen, siger han og oplyser, at man ikke betaler ekstra for at systemet har to forbindelser til omverdenen.

- Har man et abonnement hos os, så er prisen den samme, uanset om man kun tilslutter via mobilnettet, eller om man også tilslutter via internettet, siger han og oplyser, at man kan få en trådløs alarm for helt ned til 3000 kroner - inklusive montering. Det kan dog koste lidt ekstra, hvis man skal trække ekstra kabler til internet, eller ønsker en kablet alarmløsning.

Fleksibelt abonnement

En fordel ved køb hos CS Vagt er i øvrig, at man ejer udstyret, når det først er sat op. Og så er man ikke bundet i lang tid, når man tegner et abonnement. Faktisk kan man opsige det med tre måneders varsel - plus løbende måned. Og så fås abonnementet helt ned til 220 kroner om måneden. Opsigelsesvarslet er væsentligt bedre end mange andre steder, hvor man risikerer at betale videre et helt år, selv om behovet for alarmen ikke er der længere.

CS Vagt har tre vagtbiler der dækker hele Lolland-Falster på gennemsnitligt 13 minutter, og den pointe er der også mange, der godt kan lide, fortæller Claus Stechnik, der anbefaler, at man har et abonnement:
- Hvis man er på ferie i Aalborg, og alarmen går ind, så er det altså trist, hvis man skal bruge seks timer på at komme ned og kigge til huset og se, hvad der er ødelagt. Vi går jo ind og sikrer huset med det samme, så ejeren kan slappe af og give sig god tid med at komme ned og kigge til huset, siger han og opfordrer til, at man kigger forbi deres showroom i Maribo for at få alle mulighederne at vide.

  • Claus Martin Stechnik har tre biler, der kan rykke hurtigt ud. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet