cookie-og-privatlivspolitik
Det er slut med netværks-isen for denne sæson. Tina Schultz, Kristina Munk, Morten Kristiansen, og Jeanne Olsen sammen med Pernille Helsinghoff fra Søpark kiosken (i den blå trøje ).
Det er slut med netværks-isen for denne sæson. Tina Schultz, Kristina Munk, Morten Kristiansen, og Jeanne Olsen sammen med Pernille Helsinghoff fra Søpark kiosken (i den blå trøje ).
Foto: Privat

Lollands-Posten

Netværk glæder sig over støtte

Netværk for yngre kræftramte er helt afhængig af sponsorer.
23. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Lige nu glæder Netværk for yngre kræftramte sig over, at der igen i år er blevet solgt netværks-is i Søpark kiosken. Dog ikke så mange som sidste år.

Men sidste år var generelt et år med rekordsalg af is, på grund af den lange varme sommer, så der er håb for næste års issalg.

- I år blev det til 395 mod sidste års 511 solgte is.

Netværks-isen er special, fordi netværket får fem kroner per solgt is, fortæller Kristina Munk fra netværket.

Pengene fra issalget bruger netværket når de laver forskellige typer arrangementer for medlemmerne.

Der er de almindelige netværksmøder i frivillighuset og så er der turene.

- Vores ture med overnatning er meget givende for alle. Der bliver grinet, grædt, vist rekonstruktioner, delt historier, sorger og glæder. Vi forstår hinanden. "Almindelige" mennesker forstår jo ikke hvordan det er at gå i svømmehallen uden brystvorte eller kun med et bryst, forklarer Kristina Munk.

Og mange af de emner der bliver snakket om i netværket, er ting medlemmerne ikke vil bebyrde deres familier med.

Generelt oplever netværket stor opbakning fra lokale, både private og virksomheder.

- Vi vil ikke gå tiggergang, men vi er helt afhængige af støtte, for at kunne lave arrangementer og tage på ture, forklarer Kristina Munk.

Netværket har blandt andet været på weekendtur til Rømø. Og er ved at planlægge en tur til Nordjylland, hvor de skal tilbringe en hel dag hos en coach der giver råd om psykiske senfølger.

- Vi havde besøg af hende en enkelt aften i frivilligcentret, det var fantastisk, så nu bruger vi en hel lørdag på at besøge hende, fortæller Kristina Munk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE