cookie-og-privatlivspolitik
Alle musikerne i bandet nærer stor kærlighed til New Orleans jazzen og som derfor har holdt fast i denne stilart.
Alle musikerne i bandet nærer stor kærlighed til New Orleans jazzen og som derfor har holdt fast i denne stilart.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

New Orleans i Radsted

Radsted jazzklub byder 24. november på den sidste koncert med det dansk-svenske band Frazzes New Orleans Stompers. Samtidig er der julefrokost for gæsterne.
20. november 2018 kl. 15:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Har du kærlighed til god New Orleans jazz, så er muligheden der nu for et allersidste gensyn med Frazzes New Orleans Stompers, der har besluttet at stoppe efter næsten ti år på scenen.

Bandet blev etableret i 2010 i forbindelse med Hällevik Jazzfestival i Sydsverige af den navnkundige jazzbassist Björn Franzén og den svenske trompetist Ragnar Tretow. Makkerparret fik samlet en række af de musikere som i 1980´erne og -90´erne spillede med jazzbandet Kardinalerne.

Alle musikere nærer stor kærlighed til New Orleans jazzen og som derfor har holdt fast i denne stilart.

Ved koncerten i Radsted bliver der mulighed for at deltage i foreningens julefrokost også, som vil være traditionel og hjemmelavet. Tom Petersen fra foreningen fortæller, at han glæder sig til koncerten med musikere, der har spillet med nogle af de helt store navne i New Orleans jazzen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce