cookie-og-privatlivspolitik
Tivoliland vil være på pletten i år - forhåbentlig med lidt færre skyer i baggrunden end her.
Tivoliland vil være på pletten i år - forhåbentlig med lidt færre skyer i baggrunden end her.
Foto: Jan Knudsen

Lollands-Posten

Nu åbner de på Døllefjelde

Døllefjelde-Musse Marked fejrer årets 40 års jubilæum 16.-19. maj i selskab med blandt andet Birthe Kjær, Dodo & The Dodos, Jacob Haugaard, Kandis, Bro samt Italo Brothers.
14. maj 2019 kl. 11:26 Af Daniel Brøns

Annonce

Festen starter torsdag den 16. maj, hvor Birthe Kjær, Bro, Italo Brothers og Dodo & The Dodos indtager scenen i Markedsteltet.

Fredag bliver den helt store jubilæumsdag - med stor fest i Westernteltet. Her bydes på en række store, musikalske overraskelser. James Rasmussen fra Four Jacks spiller i kroen, jubilæumskoncert Tom Dukebox, DJ Anders Pedersen.

Klokken 23 er der gøglergudstjeneste i Døllefjelde Kirke med prædikant Jacob Haugaard, der nok plejer at finde på en god underholdning.

Lørdag skrues tiden tilbage til 90'erne, når Dr. Bombay, Drömhus, Harske Hubbi og DJ Aligator indtager Markedsteltet, mens Wearethe90's binder hele festen sammen. Og så er der det internationale Melodi Grand Prix på storskærm i Pubben.

Søndag - den sidste markedsdag er der også underholdning. Blandt andet Kandis i Markedsteltet og Paw Patrol i Westernteltet, ligesom det er en god dag at besøge boderne for at prutte om prisen, så de handlende kan spare på vægten på vejen hjem.


Oplevelser for børn

For børn og barnlige sjæle vil der være Tivoliland og underholdning i Westernteltet, ligesom man kan være heldig at møde Gurli Gris, få lavet ansigtsmaling eller ride på pony.

Over 120.000 gæster ventes at besøge årets marked, der breder sig over hele 35 hektar land. Idéen til markedet udsprang af den lokale idrætsforening og fodboldklub. Markedet er tidligere blev kåret til det mest velorganiserede marked i Danmark.

Over 800 lokale stiller op og hjælper, og hele overskuddet går til at støtte de lokale foreninger. Typisk kommer 700 stadeholdere - en skøn blanding af lokale og omrejsende boder. Der er også en stor erhvervsudstilling, et kæmpetelt på 147 x 30 meter med indendørs-boder, der er madboder i alle afskygninger - og et voksende campingareal for dem, der vil overnatte.

Gennem tiderne har Danmarks største kunstnere optrådt på markedet heriblandt Kim Larsen, som mindes i år. Både fredag og lørdag aften slutter Westernteltet af med en hyldest leveret af Gasbox og Hubertus.

Der er gratis adgang - også til alle koncerterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE