cookie-og-privatlivspolitik
Forpladsen er med mange bede, der bliver flotte i løbet af foråret.

8

Billeder

Forpladsen er med mange bede, der bliver flotte i løbet af foråret.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Ny Stationsplads - og nye kultur-skilte i Maribo

Den 4. december klokken 15 kan du være med til at indvie den nye Stationsplads i Maribo. Den aktiverer pladsen flot med mange steder at sidde og mere grønt at kigge på.
02. december 2019 kl. 08:42 Af Daniel Brøns

Annonce

Arbejdet med at renovere forpladsen begyndte i august måned, og nu er den klar til at blive taget i brug.

Der er etableret en rampe op til museets hoveddør, der er skabt nye opholdsmuligheder, og pladsen foran museet har fået ny belægning og nye plantebede.

Formand for Teknisk Udvalg, Gert Mortensen og formand for Museum Lolland-Falster Michael Fagerlund taler ved indvielsen, og der vil være lidt godt til ganen.

Forpladsen er Banegårdspladsens nye, smukke samlingspunkt. Den er tegnet af ETN Arkitekter og støttet af Lolland Kommunes områdefornyelsesprojekt, Handicaprådets tilgængelighedspulje, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Museum Lolland-Falster.

Det er Museum Lolland-Falster, der er bygherre på projektet - og som får glæde af bedre adgangsforhold også.

Samtidig indvier Lolland Kommune et andet af områdefornyelsens projekter, "På Sporet af Maribo", der med 16 skilte rundt omkring i byen og en trykt folder fortæller om Maribos spændende historie.

Du kan se billeder på www.lollands-posten.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE