cookie-og-privatlivspolitik

Lollands-Posten

Ny asfalt på Sydmotorvejen

Frem til november lægger Vejdirektoratet ny asfalt på Sydmotorvejen ved Maribo.
19. oktober 2018 kl. 08:06 Af Henning Kørvel

Annonce

Vejdirektoratet udskifter den slidte asfalt på Sydmotorvejen ved Maribo frem til november. Arbejdet finder sted i begge køreretninger mellem rampeanlæg 47 Maribo Øst og rampeanlæg 49 Holeby.

Den gamle asgalt bliver fræset af. Når underlaget er udbedret, lægges der et nyt lag asfalt, der afsluttes ved påføring af striber. Resultatet vil blive en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet udføres i to etaper. Først arbejdes der i nordgående retning lige syd for frakørselsrampe 48 Maribo til syd for tilkørselsrampe 47 Maribo øst. Imens ledes trafikken til det modsatte spor med et farbart spor i begge retninger hele døgnet. Fra tilkørselsrampe 48 Maribo i nordgående retning vil der være spærret i hele arbejdsperioden.

I anden etape arbejdes der i sydgående retning fra lige syd for frakørselsrampe 47 Maribo øst til syd for tilkørselsrampe 48 Maribo. Den syghående trafik ledes til modsatte spor med et farbart spor i begge retninger hele døgnet. Fra- og tilkørselsrampe 48 Maribo vil være spærret i sydgående retning i arbejdsperioden, hvilket vil kunne give kødannelse, og der således skal regnes med længere rejsetid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce