cookie-og-privatlivspolitik
Karsten er godt tilfreds med at være i området, og så får han jævnligt besøg af sin far Kim Kristensen, som ses her i baggrunden.
Karsten er godt tilfreds med at være i området, og så får han jævnligt besøg af sin far Kim Kristensen, som ses her i baggrunden.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Ny mekaniker elsker Nørreballe

Når man som 21-årig mekaniker får tilbudt et helt værksted med seks lifte, er det svært at sige nej. I dag - tre år senere - er Slagelse-mekanikeren Karsten Kristensen en fast del af bybilledet i Nørreballe, hvor han har engageret sig i tingene.
27. januar 2020 kl. 10:28 Af Daniel Brøns

Annonce

- Jeg synes ikke, at det har været svært at falde til overhovedet.

Sådan lyder ordene, når man spørger Karsten Kristensen om han og hustruens store beslutning om at flytte til Nørreballe fra Slagelse for snart tre år siden. Ved et tilfælde løb han ind i ejeren af værkstedet, der tidligere var ejet af Toyota, og da han på det tidspunkt var værkfører i forvejen, syntes han at det var tid for at få foden under eget bord og startede værkstedet "Mit værksted".

- Jeg fik jo vanvittigt meget plads at gøre godt med. Men jeg havde nul kunder, så det var samtidig lidt af en udfordring, som jeg tog fat på, husker Karsten, der dog havde sin far i nærområdet. Han var syv år tidligere flyttet til Blans, så lidt familie var der da at finde. Og den pædagogisk uddannede kæresten fik også hurtigt arbejde i plejesektoren i Maribo.


Engagerer sig

Herefter gjaldt det så bare om at få fat i en masse kunder til værkstedet, og det har taget noget tid.

- Der kom 150 til åbningen - mest fra Nørreballe, og flere af dem er da blevet mine kunder. Men ellers er mange kunder kommet ved anbefalinger og ved, at folk kender os fra det frivillige arbejde, som vi laver i hallen i Østofte, siger Karsten, der er meget interesseret i håndbold, men udelukkende arbejder med praktiske opgaver i hallens kantine.

Annonce

- Det har været en rigtig god måde at komme ind på livet af folk, siger mekanikeren, der ud over at kunne reparere biler også er pladesmed.


Kan lave alt

- Faktisk er min titel pladesmed, men da jeg er udlært på et mekanikerværksted, kan jeg stort set lave alt på bilen. Og skulle jeg en sjælden gang støde ind i en svær opgave, så har jeg et tæt samarbejde med andre mekanikere, så endt il videre, er jeg aldrig stødt på et problem, som jeg ikke kan løse, siger Karsten Kristensen, der servicerer alle bilmærker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE