cookie-og-privatlivspolitik
René Hansen (tv) og Frank Lynge er det nye makkerpar i ejendomsmæglerbranchen på Lolland.
René Hansen (tv) og Frank Lynge er det nye makkerpar i ejendomsmæglerbranchen på Lolland.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Nybolig vil i front på Lolland

Ejeren af Nybolig i Maribo og Rødby Lalandia, ejendomsmægler René Hansen har indgået partnerskab med ejendomsmægler & Valuar Frank Lynge. Første skridt er flere produkter på hylderne, og målet er at blive boligejernes foretrukne mæglerfirma på Midt-og Sydlolland.
07. marts 2019 kl. 19:28 Af Daniel Brøns

Annonce

De ligner et rigtigt godt makkerpar: René Hansen som den dybsindige rådgiver og Frank Lynge, der er hurtig i replikken og fyldt med energi, når snakken går på fremtidens ambitioner. Og allerede inden samarbejdet rigtigt er gået i gang, er rollefordelingen også nogenlunde klar: Frank skal være mest i marken med salget, mens René vil tage hovedansvaret på kontorerne. Og de føler sig godt rustet til at få succes, fordi de allerede kender hinanden samt lokalområdet rigtigt godt. 

- Vi har jo taget ejendomsmægleruddannelsen samtidig- og på samme skole, så da muligheden for at lave et partnerskab kom på tale, var jeg ikke længe om at sige ja, siger René Hansen, der oplever en stigende aktivitet for tiden, og derfor godt kunne bruge en engageret partner i butikken.  

Et af de første skridt i samarbejdet bliver at ændre navn til "Nybolig Maribo & Rødby". Samtidig indføres markedsføring af flere salgsprodukter, som der ikke tidligere har været fokus på i butikken. 

- Det er ofte en stor beslutning, at købe eller sælge en bolig, og hos os er vi ikke tilhænger af standardløsninger, idet der ikke er to huse eller to kunder der er ens, så vi vil hellere tilbyde individuel rådgivning og flere produkter til en attraktiv og fair pris, siger Frank Lynge.


Ekstremt lokale

En styrke ved det nye samarbejde er i øvrigt, at begge partnere bor i Maribo og kender området som deres egen bukselomme. Desuden tror de også på, at deres faglige baggrund vil være en styrke.

- Faktisk bliver vi den eneste mæglervirksomhed i byen, hvor der er to mægleruddannede tilknyttet, siger Frank Lynge, der ligesom René Hansen har arbejdet som mægler på Lolland siden de afsluttede uddannelsen i år 2000. Frank Lynge har de seneste par år arbejdet for Robinhus, men inden da har han i en lang årrække arbejdet for EDC, så han kender i høj grad området lige så godt som René Hansen.

René Hansen er overbevist om, at de får brug for ekstra styrker i de kommende år, hvor alt tyder på, at der kommer øget vækst. Med Fehmern forbindelsen er på vej kan de se, at hussalget og priserne stiger. Næste skridt bliver nok en stigning på sommerhusmarkedet, der ikke har rykket sig så meget som i resten af landet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce