cookie-og-privatlivspolitik
Byggemodning er i fuld gang på erhvervsarealet ved Vestre Landevej og afkørsel 48 fra Sydmotorvejen.
Byggemodning er i fuld gang på erhvervsarealet ved Vestre Landevej og afkørsel 48 fra Sydmotorvejen.
Foto: Henning Kørvel

Lollands-Posten

Nye virksomheder har kig på Maribo

Byggemodning, der er i gang på erhvervsarealet ved Vestre Landevej, indikerer, at nye virksomheder er på vej til at slå sig ned i Maribo.
08. november 2018 kl. 08:56 Af Henning Kørvel

Annonce

Samtidig med, at krydset ved afkørsel 48 fra Sydmotorvejen ombygges, og der etableres adgangsvej til det nye erhvervsareal lige syd for krydset og Vestre landevej, er Lolland Kommune i gang med at byggemodne på erhvervsområdet. Det mere end indikerer, at nye virksomheder er på vej til etablere sig på stedet.

- Det er mit indtryk, at det forholder sig sådan, og at embedsværket i Lolland Kommune er i kontakt med interesserede virksomheder, siger Gert Mortensen (A), formand for Teknik og Miljø og føjer til, at det er direktionen i Lolland Kommune, der har koppetencen til at føre forhandlinger med interesserede virksomheder om salg af grunde på erhvervsarealet.

- Jeg er helt sikker på, at erhvervsarealet bliver en succes, siger Gert Mortensen og slår samtidig fast, at der ved indretning af det 21 hektar store erhvervsareal er taget højde for, at en virksomhed med behov for skilte af en vis dimension i højde og drøjde kan slå sig ned her. Han slår samtidig fast, at Lolland Kommune følger reglen, og virksomheder som har planer om at slå sig ned på det nye erhvervsareal, således selv skal informere offentligheden om det.

- Byggemodning vil ske løbende efter behov, og 7. november vil vi i udvalget godkende lokalplanen for erhvervsarealet endeligt, siger Gert Mortensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce