cookie-og-privatlivspolitik
Nogle af løberne I Østofte, som du kan møde, hvis du løber med.
Nogle af løberne I Østofte, som du kan møde, hvis du løber med.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Østofte får nyt motionscenter

Løberne i Østofte Gymnastik og idrætsforening er godt i gang med 10. sæson. Mandag den 29. april, kl. 17.00 indvies "Aktivitetsoasen", der er et "udendørs motionscenter", som alle kan bruge.
25. april 2019 kl. 06:22 Af Daniel Brøns

Annonce

I Østofte Gymnastik og Idrætsforening gør de en stor indsats for at fastholde motivationen til det sunde liv. De har plads til nye medlemmer, der kan komme og dele deres løbeglæde. De løber i niveauer fra nybegynder til marathonløbere, og de har det sjovt sammen.

For at gøre det sjovere at holde sig i form, har foreningen længe arbejdet på at få udendørs motionsredskaber i en "aktivetetsoase" ved hallen, og nu er det endelig blevet en realitet. Mandag den 29. april, kl. 17.00 indvies "Aktivitetsoasen" af foreningen sammen med Lolland Kommunes kultur- og fritids formand Tine Winther.

Til indvielsen er alle velkomne, og der vil også være både franske hotdog og sodavand til alle, så man kan få lidt at forbrænde på anlægget. Samtidig vil der være mulighed for, at prøve kræfter af på den nye bane med det samme, så tag gerne gymnastiktøjet på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE