cookie-og-privatlivspolitik
Erik Larsson i baggrunden og Anders Christensen med ti helt nye PGO-scootere. De otte er allerede solgt til ungdomsskolen.
Erik Larsson i baggrunden og Anders Christensen med ti helt nye PGO-scootere. De otte er allerede solgt til ungdomsskolen.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Olie og benzin i luften

Larsson Cykler har igen fået scootere til salg i butikken.
19. september 2018 kl. 08:16 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Hos Larsson Cykler på Torvet i Maribo har de længe talt om at sælge og reparere scootere, nu er det blevet til noget.

- Vi fik en ordre på otte scootere til Ungdomsskolen, så kom vi ud af starthullerne, fortæller Erik Larsson.

Det betyder at man fremover kan findere scootere fra PGO i butikken. Det bliver også muligt at købe Peugeout-scootere, men de er ikke på lager, de skal bestilles hjem.

- PGO er Danmarks mest solgte scooter. De er lavet til det danske klima, fortæller cykelmekaniker Anders Christensen. Han glæder sig til igen at skulle arbejde med scootere.

Eller knallert som køretøjerne hedder ifølge lovgivningen. Ungdomsskolen skal netop bruge de otte nye PGO'er til deres undervisning i knallertkørsel, når eleverne skal tage knallertkørekort.

Lige nu fylder scooterne godt op hos Larsson Cykler. Men de skal lige have nummerplade på, have tjekket lyset og fyldt olie og benzin på, inden de bliver afleveret til ungdomsskolen.

Selvom det kun bliver PGO og Peugeot scootere man kan købe i forretningen, kan man få repareret alle slags scootere.

- Både Anders (Christensen) og jeg, har arbejdet med scootere før, så vi er klar, fortæller Erik Larsson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE