cookie-og-privatlivspolitik
Skiltet for wienerschitzel, der nu er lagt ned for at blive flyttet tilbage, så det bliver set samtidig med selve hotellet.
Skiltet for wienerschitzel, der nu er lagt ned for at blive flyttet tilbage, så det bliver set samtidig med selve hotellet.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Omstridt skilt flyttes

Skiltet for wienerschitzel ved Hotel E4 ved Sydmotorvejen er taget ned for at blive flyttet længere tilbage mod selve hotellet.
09. oktober 2018 kl. 08:40 Af Henning Kørvel

Annonce

Skiltet for wienerschnitzel ved Hotel E4 ved afkørsel 49 på Sydmotorvejen ved Holeby, som Vejdirektoratet tidligere på året forlangte fjernet helt, er taget ned.

- Jeg har bare ikke haft tid til at sætte det op igen længere tilbage i forhold til den oprindelige placering. Fordi hotellet ligger i en grøn korridor, så kræver Vejdirektoratet, at hotellet bliver set af bilister på Sydmotorvejen samtidig med skiltet. Derfor vil det nu blive placeret ved den nordlige høj ved hotellet, hvilket betyder, at bilisterne på Sydmotorvejen ikke får skiltet at se så længe som ved den tidligere placering, siger Carsten Johannesen, ejer af Hotel E4.

Skiltet er monteret på bagsiden af det oprindelige skilt for Hotel E4, men er gjort en meter længere og en halv meter højere.

- Hvis skiltet for wienerschnitzel havde holdt samme format som det oprindelige skilt, så skulle jeg i følge Vejdirektoratet ikke have foretaget mig noget, siger Carsten Johannesen, der har haft mange spisende gæster på grund af skiltet, men mund-til-mund metiden giver også mange gæster og supplerer skiltet godt.

- Vejdirektoratet har samtidig informeret mig om, at hvis skiltet holder den samme størrelse som det oprindelige skilt for hotellet, så vil vi kunne skilte med andre menuer end wienerschnitzel..Fordi det giver muligheder fremadrettet, så er det noget, som jeg overvejer. Jeg har også oplyste pyloner som skilte i tankerne, siger Carsten Johannesen, der trods alt er glad for, at reglerne for skilte i det åbne land er blevet lempet, så skiltet for wienerschnitzel der først blev krævet fjernet, nu kan forblive på hans grund, når det kan ses af bilister på Sydmotorvejen samtidig med selve hotellet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce