cookie-og-privatlivspolitik
Der plejer at være udsolgt af boder til markedet, så man skal slå til nu, hvis man vil være med.
Der plejer at være udsolgt af boder til markedet, så man skal slå til nu, hvis man vil være med.
Foto: Claus Hansen

Lollands-Posten

Onsdagsmarkeder på vej

Planerne er ved at blive lagt for onsdagsmarkederne i Maribo centrum sommeren over, og Maribo Handel har nu åbnet for tilmelding af boder. Markederne skaber liv i byen fra og med 3. juli til og med 7. august.
17. maj 2019 kl. 05:28 Af Daniel Brøns

Annonce

Onsdagsmarkederne har de seneste par år været en stor succes for sommerhandlen og sommerlivet i Maribo, og sådan skal det også være i den kommende sommer, hvor der vil være underholdning af forskellig slags og masser af spændende aktiviteter i butikker, i boder og på scenerne i byen.

Selv om underholdnings-programmet endnu ikke er helt afklaret, så fortæller formanden for Maribo Handel Birger Christensen, at det bliver mindst lige så godt som sidste år.

- Vi arbejder med et bredt program, hvor der er underholdning for både små og store børn - og vi satser på, at det bliver i Lollands-Centret, på Torvet og i Granfeldts Gård.


Museumsbanen med

Dertil kommer at andre af byens aktører ventes at deltage. Især håber Birger Christensen, at der kommer aftaler med Museumsbanen, men alt det bliver meldt ud senere, siger han og fortæller, at det hele vil blive markedsført, så folk finder til byen. Onsdagsmarkedet vil i øvrigt være skiltet, så det bliver let at finde frem til - også til parkeringspladserne.

Er man interesseret i boder på Torvet eller mindre boder i Østergade og Vestergade, er det en god idé at melde sig nu. I Østergade og Vestergade kan man leje stadepladser for 50 kroner pr. gang - eller 25 kroner pr. gang, hvis man booker alle seks gange. På Torvet vil der være en omkring 20 overdække stadepladser også, men de koster lidt mere. 300 kroner koster det pr. onsdag.

Sidste var de udsolgt på Torvet, så det er en god idé at reservere i god tid, fortæller Birger Christensen, der venter endnu flere besøgende end tidligere, idet markedet bliver mere og mere kendt.

Selvom meget underholdning allerede er i støbeskeen, vil Maribo Handel stadig gerne have henvendelser fra lokale borgere, der har lyst til at optræde med sang og musik eller noget andet, de kan underholde med, fortæller Birger Christensen.

Onsdagsmarkedet vil være åbent fra 9.30 - 17 fra 3. juli til 7. august - begge datoer inklusive. Tilmelding af boder på skal ske til Birger Christensen, mailadresse maribohandel@maribo.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce