cookie-og-privatlivspolitik
Torvegrillen er klar til at uddele is, som nok bliver en udvalgt ispind, fortæller Karina Hovmand (tv) og Eva Petersen fra grillen, hvor de også er klar med salg af større is.
Torvegrillen er klar til at uddele is, som nok bliver en udvalgt ispind, fortæller Karina Hovmand (tv) og Eva Petersen fra grillen, hvor de også er klar med salg af større is.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Onsdagsmarkederne åbner med is til børnene

Der er gratis is til børnene, når onsdagsmarkedet åbner for første gang i år den 3. juli, hvor også Nykøbing Falster Postorkester og hr. Plys vil underholde. Borgmester Holger Schou Rasmussen kommer også og holder tale, og senere vil der være aktiviteter og musik overalt i byen. Markederne vil fortsætte resten af sommeren til glæde for lokale og turister.
01. juli 2019 kl. 09:43 Af Daniel Brøns

Annonce

Nu starter onsdagsmarkederne, og traditionen tro bliver det med en stor omgang fælles morgensang i Maribo Domkirke klokken 9, hvorefter aktiviteterne fortsætter til Torvet, som er markedets naturlige centrum, der plejer at myldre af liv i markedsdagene.

Klokken 10-11 vil Nykøbing Falsters Brandværns Orkester være på stedet og byde på god energi og musik fra morgenstunden.

Omkring klokken 11 vil borgmester Holger Schou Rasmussen tale, hvorefter der vil være uddeling af is til børnene få minutter senere.

Hr. Plys og medarbejderne ved Torvegrillen står for det praktiske, hvorefter hr. Plys vil trylle for børnene på Torvet. Andre markedsdage vil han også optræde på Torvet, dog klokken 11 præcis.

Hele dagen kan man bevæge sig op i gaderne eller rundt på Torvet, Lille Torv og i Lollandscentret, hvor der vil være stande og boder med alt fra private lopper til lækkerier og flotte udsalgsvarer.

Der vil også være springborge og en "high jumper trampolin" samt hestevognskørsel, så børn og barnlige sjæle kommer ikke til at kede sig. Frilandsmuseet vil også være åbent, og der er mulighed for at tage en tur på søen også. Lokalhistorisk arkiv vil være åbent, ligesom man kan få en rundvisning i domkirken klokken 14.

Levende musik vil der også være. På åbningsdagen vil DK Band med Ole Heden underholde på Torvet fra 13-16. I Lollandscentret vil der være musik af Lynge Wagner og Bill Svendsen. Og på Lilletorv vil Jørn Bonde underholde. Alle steder fra 13 til 16.

I løbet af sommeren kan du også møde Hermands Humle 5-mands orkester, Lost Highway, Lynge Wagner & Bill Svendsen, Peter Dack, Jørgen Bonde, Panic Jazz Kvartet - og mange, mange andre.

Markedsdagene foregår hver onsdag fra 9.30 til 17 til og med 7. august.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE