cookie-og-privatlivspolitik
Hardi udvikler en lang række af forskellige typer af landbrugsredskaber, som vil blive præsenteret på mødet.
Hardi udvikler en lang række af forskellige typer af landbrugsredskaber, som vil blive præsenteret på mødet.
Foto: Pressefoto.

Lollands-Posten

Oplev de store landbrugsmaskiner

NærBrand forsikring arrangerer den 21. maj en tur til maskinfabrikken Hardi i Nørre Alslev, der producerer landbrugsmaskiner til hele Verden. Produktionen er åben, og det samme er det store auditorium. Alle inviteres bagefter på pølser og kaffe og hygge med foreningen.
16. maj 2019 kl. 05:27 Af Daniel Brøns

Annonce

Det er efterhånden blevet en tradition for NærBrand en gang om året at invitere alle fra lokalområdet på udflugt til et sted, hvor man ellers ikke normalt har adgang. Det fortæller lokalformand Arne Hansen, der bor ved Maribo:

- Det er faktisk en del af vores formål at styrke lokalsamfundet, så vi synes, at det er fint i tråd med vores virke at lave et gratis årligt arrangement for både medlemmer og ikke-medlemmer, siger han og fortæller at NærBrand tidligere år har inviteret til eksempelvis Vikima ved Maribo, Corselitze Gods på Østfalster og Asserstrup Herregård ved Nakskov.

Maskiner er dog en helt ny fokus, så Arne Hansen håber, at det også kan tiltrække de lidt yngre i målgruppen.

- Det kan jo godt være, at der er en kommende maskiningeniør eller landmand iblandt, der gerne vil se, hvordan man producerer maskinerne, siger han.

Der bliver god tid til besøget på fabrikken, som starter klokken 18 og både byder på en introduktion i auditoriet - og i selve fabrikken, der skulle være i drift i bestemte afdelinger - trods det sene tidspunkt.

Der sluttes af med en pølse og en kop kaffe, idet Arne Hansen har lavet en aftale med pølsemanden "Hotmeal.dk" fra Rødby, der vil komme forbi med vognen.

Der vil også være tid til en snak med foreningen, der giver store rabatter ved husforsikring - ofte er der 20 procent at spare.

Arrangementet kan godt vare 2-3 timer, da fabrikken er stor og har meget spændende at fortælle.

Tilmelding senest 19. maj på 2179 6955 eller arne@skibevej.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE