cookie-og-privatlivspolitik
Morten Jensen og Danielle Hjortstrøm kan opleves i deres Suzuki Swift,
Morten Jensen og Danielle Hjortstrøm kan opleves i deres Suzuki Swift,
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Påskerally med gevinster

Den 22. april er der påskerally med start og rallycentrum hos Ejner Hessel i Øster Toreby. Løbet er på 126 kilometer, og det starter klokken 9.
20. april 2019 kl. 06:46 Af Daniel Brøns

Annonce

I år vil der igen være stort rally ved Nykøbing - allerede fra klokken 8 den 22. april, hvor man kan møde op og forberede sig, købe programmer og få tidsplan, få styr på prøvernes beliggenhed, deltagerlister - samt natuligvis se på alle rallybilerne.

Påskerallyet er 1. afdeling af SM i Klubrally. Løbet er 126 km langt, heraf 34 km hastighedsprøver. Prøveunderlaget er asfalt, cement, samt skovvej.

Første deltagere starter fra Ejner Hessel, Ø. Toreby kl. 09.00.

Ved du ikke, hvem du skal heppe på, så er de lokale helte fra Nykøbing F. Motor Sport blandt andet Morten Jensen og Danielle Hjortstrøm i deres Suzuki Swift, der er totalt ombygget og rallysynet - og som kører som en drøm.

Desuden er det værd at fokusere på de dygtige kørere Michael Boesen og Bruno Hansen, som alle kan lide at se køre i deres Toyota Corolla.

For de entusiastiske tilskuere er der mulighed for at vinde en bil med fuld tank i otte dage ved at købe et program. Denne gang en Mercedes CLA 220 Final Edition, der er sponseret af Ejner Hessel.

Desuden er der lækre vingevinster fra Vin og velsmag i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce