cookie-og-privatlivspolitik
Formand for Maribo Handel Birger Christensen (tv) fik 15.000 kroner fra Varelotteriet ved Mogens Nilsson.
Formand for Maribo Handel Birger Christensen (tv) fik 15.000 kroner fra Varelotteriet ved Mogens Nilsson.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Penge til flere boder på torvet

På årets sidste onsdagsmarked modtog Maribo Handel 15.000 kroner fra Varelotteriet.
14. august 2018 kl. 08:25 Af Lise Ravnkilde

Annonce

- Vi giver gerne penge til gode lokale formål, især til lokale ildsjæle der gør noget for lokalsamfundet, fortæller Mogens Nilsson fra Varelotteriets bestyrelse.

Han overrakte i onsdags en check på 15.000 kroner til formand for Maribo Handel Birger Christensen.

Pengene skal bruges til at købe flere torveboder. Birger Christensen regner med, at pengene rækker til tre boder. Maribo Handel planlægger dog at købe seks nye boder, så der bliver 17 boder allerede til julemarkedet.

- Medlemmerne kan også låne boderne, de skal bare betale for opsætningen, forklarer han.

Mogens Nilsson og Birger Christensen er enige om, at onsdagsmarkedene har skabt mere liv i byen. Og de har lært noget, som skal laves om næste år.

De håber blandt andet på, at flere lokale madproducenter vil deltage i markedet. Og de har fundet ud af at man ikke skal have musik og opvisninger samtidig.

Der har ikke været helt så mange gæster i år som sidste år. Det tilskriver Birger Christensen varmen. Alligevel har omsætningen i byens butikker været god.

- De handlende har været glade. De har kunnet mærke ekstra salg om onsdagene, fortæller han.

Det bekræfter Dorrit Petersen fra No 17. Hun har tydeligt mærket at der var flere mennesker på gaden, under onsdagsmarkederne.

I en af loppeboderne står Regina Christiansen og Lone Gade fra Maribo Gymnastikforening. De har ikke fået helt så meget i kassen som de håbede på.

Østergaard Vin har haft en af de 11 boder på torvet, det havde de også sidste år. Mona Østergaard synes ikke, hun har solgt så godt som sidste år. Der har ikke været ligeså mange mennesker, mener hun.

Men, det er sikkert og vist, der bliver også onsdagsmarked næste sommer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce