cookie-og-privatlivspolitik
Pernille Rosendahl - her med guitaristen Søren Vestergaard - kommer til festivalen.
Pernille Rosendahl - her med guitaristen Søren Vestergaard - kommer til festivalen.
Foto: David Arnholm

Lollands-Posten

Pernille Rosendahl til ny festival

Pernille Rosendahl bliver et af de to hovednavne til den kommende Nærvær Festival, der kulminerer i Maribo den 27. april. Pernille havde sine unge år i Nykøbing Falster, og taler godt ind i Nærvær Musikfestivals formål om at opkvalificere og vise hvad områdets musikliv har affødt.
28. februar 2019 kl. 12:21 Af Daniel Brøns

Annonce

Nærvær Musikfestivalen er nu godt i gang med planlægningen af detaljerne i det nye koncert-, og festivalformat, der starter i Nakskov den 2. marts med en gratis koncertaften med fem bands og slutter den 27. april i Maribo med en koncert på gymnasiet.

Og til gymnasiekoncerten er det lykkedes at få et af Danmarks helt store musiknavne på plakaten: Pernille Rosendahl, som festivalens koordinator Marc Christoffersen er utroligt glad for at have fået en aftale med.

- Det er en booking vi er særligt glad for, da hun igennem de seneste 20 år har positioneret sig stærkt på den danske musikscene i en række forskellige konstellationer og musikalske stilarter. Samtidig er hun højaktuel med en pladeudgivelse på vej i 2019, og mange vil også kunne huske hende fra Toppen af Poppen programmerne i efteråret 2018, siger han og fortæller, at Pernille havde sine unge år i Nykøbing Falster, og taler godt ind i Nærvær Musikfestivals formål om at opkvalificere og vise hvad områdets musikliv har affødt.

Pernille optræder med fuldt band, og bliver derfor en meget anderledes oplevelse end ved hendes solokoncerter, som også har været afholdt her i området. I efteråret kunne hun eksempelvis opleves ved en kirkekoncert i Radsted.

Listen over bands til koncerten i Nakskov nu også er klar. Det bliver "Inspiration"", Selected Band", "New Generation", "Vitamin Jazz" og "Neosoul".

Der bliver gratis adgang til de nævnte koncerter i Nakskov og Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce