cookie-og-privatlivspolitik
Keld Leth (tv) og Bent Jensen er klar til vintersæsonen - inde og ude.

34

Billeder

Keld Leth (tv) og Bent Jensen er klar til vintersæsonen - inde og ude.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Petanque-glæde i "Aktiv Fritid" i Maribo

Det emmer af hygge i Aktiv Fritid, der også i den kommende sæson byder på et væld af aktiviteter. Tirsdag eftermiddag er der petanque-hygge bag Rema 1000 i Maribo.
27. august 2019 kl. 15:19 Af Daniel Brøns

Annonce

Der er både Gajol-shots, Gammel Dansk og kage på bordene, og snakken går livligt, da redaktionen kigger forbi petanqueklubben i Aktiv Fritid spontant en tirsdag i august.

- Der plejer altså ikke at være flasker på bordene, men der er fødselsdag i dag, og vi forspilder aldrig en chance for at fejre et eller andet, forsikrer foreningens formand Keld Leth, der ligesom de øvrige ser ud til at være i fantastisk humør.

Men spilles petanque skal der også, så da flaskerne er pakket væk, går det løs på banerne. Koncentrationen er stor på banen, men hjælpsomheden også. En af alderspræsidenterne kan ikke længere bukke sig ned efter kuglerne, men så samler de andre den bare op, så spillet kan gå videre.

- Det sociale og sammenholdet udgør klart mere end halvdelen af meningen med foreningen, siger sekretær i Aktiv Fritid Bent Jensen, der er en af de sikre ankerpersoner i organiseringen af aktiviteterne i Aktiv Fritid, der handler om meget andet end petanque. I sidste uge var de i Zen Garden ved Stenlille med spisning, og året igennem er der masser af andre festlige begivenheder.

Petanque spiller foreningen hele året om tirsdagen fra 1330-16. Udendørs spiller de også Krolf indtil oktober. Foreningen har i den kolde tid af året også indendørs aktiviteter i hallen i Maribo med gymnastik, badminton, boldøvelser, boccia og bowls-bane.

Fri adgang til alle tilbud koster 300 kroner om året - og alle aldre er velkomne.

Der er offentlig og gratis adgang til brug af bocciabanen, når foreningen ikke er der.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE