cookie-og-privatlivspolitik
Polakkasernen kan se frem til en sommer med masser af gæster.

2

Billeder

Polakkasernen kan se frem til en sommer med masser af gæster.
Foto: Privat

Lollands-Posten

Polakkasernen får flere frivillige

Flere frivillige vagter har meldt sig til at passe det unikke museum i Tågerup, så nu tror bestyrelsen på en rigtig god sæson.
05. juli 2019 kl. 04:45 Af Daniel Brøns

Annonce

Ingen andre steder i Europa findes et museum som Polakkasernen i Tågerup på Sydlolland, og selv om det unikke museum tidligere på året måtte sende nødraketter op for at dække sommerens vagter ind, så er det nu lykkedes at få vagtplanerne til at nå sammen, fortæller formanden for museet, Torsten Elsvor.

Museet har stor bevågenhed i det polske kulturministerium, og flere polske fonde har været med til at støtte udformning af udstillinger og vedligeholdelsesarbejder i museet.

Foreløbig er fire eksterne frivillige knyttet til museet som sæsonåbner tirsdag 2. juli. Museet har herefter åbent hele juli og august alle ugens dage undtagen mandag, som er museernes almindelige lukkedag i det meste af Europa. Den daglige åbningstid er fra klokken 14.00 til 16.00, meddeler Elsvor, der tror på en stor sæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE