cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Vigant er en utrolig levende fortæller og blevet en populær præst i Nakskov.

3

Billeder

Jesper Vigant er en utrolig levende fortæller og blevet en populær præst i Nakskov.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Populær Nakskov-præst taler i Maribo

Fra skuespiller til præst - det er rejsen som Jesper Vigant Madsen har taget, da han i 2018 blev en af de mest populære præster på Lolland. Nu kan du møde ham i pensionistforeningen i Maribo.
02. oktober 2019 kl. 07:52 Af Daniel Brøns

Annonce

Fra skuespiller til præst lyder titlen på et foredrag den 8. oktober i pensionistforeningen, der inviterer indenfor i Bangshavecentret.

Medlemmerne starter med fokosttallerken kl. 12 - foredraget starter klokken 14, og formanden for pensionistforeningen Bent Enok glæder sig:

- Vi har hørt, at han er superspændende at høre på - både ved prædkener, bryllupper og bisættelser. Alle roser ham og siger, at det er en oplevelse at møde ham, og at han er meget interesseret i at kende alle, siger formanden, der glæder sig til at høre foredraget personligt og anbefaler at tilmelde sig.

Det koster 200 kroner - inklusive mad og kaffe og kage. Arrangementet slutter mellem 15 og 16. Info på 54784208.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE