cookie-og-privatlivspolitik
Steen Lauritzen fra Vinhuset på torvet, indbyder til portvinssmagning på sejltur med Anemonen til september, man kan smage portvin fra tre forskellige huse.
Steen Lauritzen fra Vinhuset på torvet, indbyder til portvinssmagning på sejltur med Anemonen til september, man kan smage portvin fra tre forskellige huse.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Portvinssmagning på Maribosøerne

Der skal smages på ni forskellige portvine fra tre huse på sejltur med Anemonen.
24. juli 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Til september sejler Anemonen ud med ni forskellige slags portvine,

Steen Lauritzen fra Vinhuset på Torvet har haft stor succes med at arrangere vinsmagninger på turbåden Anemone, hidtil har det været smagning af bordvine.

Men når han inviterer på smagning næste gang, er det portvin der skal smages på, mens Anemonen sejler en tur på Maribosøerne.

Steen Lauritzen planlægger at give smagsprøver på ni forskellige portvine fra tre forskellige portvinshuse i løbet af sejlturen.

De tre portvisnhuse Taylors, Grahams og Vista Allegra fremstiller alle portvin med druer fra Duorodalen i Portugal.

Portvinsturen er først 21. september, men vil man være sikker på en af de 60 pladser, skal man måske være ude i god tid, for det har vist sig, at kombinationen af sejltur på søerne og vinsmagning er særdeles populær.

- Da jeg arrangerede to vinsmagninger i juni, var de 120 billetter udsolgt på en uge, fortæller Steen Lauritzen.

Til Portvinsturen lægger Anemone fra kaj klokken 15 fra Maribo Kajakklub og arrangementet slutter, når Anemonen lægger til kajs igen.

Der serveres en sandwich undervejs og Vinhuset har selvfølgelig ekstra gode tilbud på portvinene på dagen.

Billetter købes hos Vinhuset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE