cookie-og-privatlivspolitik
Du får også mulighed for at opleve en husbåd - og høre om at investere i dem.
Du får også mulighed for at opleve en husbåd - og høre om at investere i dem.
Foto: Jan Knudsen

Lollands-Posten

Prøv at sejle i Kragenæs Havn

Den 25. maj bliver der dobbelt jubilæum og godt gang i aktiviteterne i Kragenæs Havn under temaet "Vild med vand". Blandt andet kan man komme ud at sejle i sejlbåd - eller motorbåd. Eller børnene kan lære mere om livet i vandet. Der er også stor fest om aftenen, hvor alle kan melde sig til.
15. maj 2019 kl. 04:26 Af Daniel Brøns

Annonce

Kragenæs Sejlklub har 40 års jubilæum i år, mens Kragenæs Marina har 25 års jubilæum, så i år har begge parter slået sig sammen og deltager i "Havnens Dag" med masser af aktiviteter i Kragenæs.

"Vild med Vand" kaldes det landsdækkende arrangement i år, der er for alle med en maritim drøm i maven og gerne vil høre noget mere om mulighederne i det våde element.

Der vil være masser af gratis aktiviteter, og man kan også være med, selv om man ikke ejer en båd, sejltøj eller redningsvest, og selv om man ikke ved, hvordan man skal bruge et kompas.


Bro-indvielse

Det hele begynder klokken 10 med indvielse af "Bro 2" i Kragenæs Marina, snoren klippes af viceborgmester Henrik Høegh. Boen er fornyet med et nyt bredere brodække og nye el- og vandstandere.

Herefter er det indtil klokken 16 Åben Båd, så du får mulighed for at få en sejltur og opleve sejlbåde og motorbåde indefra - og tale med de erfarne sejlere. Flere sejlere åbner denne dag deres skib, så du kan komme tæt på. Der er redningsveste klar også. Man kan også besøge sejlklubben, der byder på sømandsmusik igennem hele dagen - og der er også kaffe og kage. Loppemarked og salg af pølser findes også.


Lær om vandlivet

Klokken 10.30 starter et par andre aktiviteter. Indtil 12 kan man prøve en tur med Sejlklubbens optimistjoller, og indtil 15 er den "Blå Base" åben, så du kan lære mere om livet i vandkanten. Basen er en flydebro med hyttefad, plancher om livet i vandkanten, krabbevædeløbsbaner og hæve/sænkenet

Klokken 13 er der brandbiler og skumudlægning, så husk skiftetøjet. Endelig kan man mellem 10 og 14 prøve at sejle med kajak.

Er du interesseret i husbåde kan man klokken 12.15 se en husbåd og høre om muligheden for at investere i dem også.


Aftenfest

Dagen slutter med en fest med helstegt pattegris og levende musik af "The Laalænders", der spiller Irsk & Skotsk Folkemusik. Dette kræver reservation og hurtig tilmelding til marinaen på 54937056KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce