cookie-og-privatlivspolitik
Formationsspring i dagtimerne kan være flot. Men om natten er det endnu flottere, lover klubben.
Formationsspring i dagtimerne kan være flot. Men om natten er det endnu flottere, lover klubben.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Rekordforsøg i natspring på fredag

Alle kan - ganske gratis - komme ud og opleve et superspændende verdensrekordforsøg, når faldskærmsklubben.dk ved Lolland-Falster Airport sender 17 mand ud i et formationsspring ved solnedgang. En betagende oplevelse, lover klubben.
10. september 2019 kl. 10:44 Af Daniel Brøns

Skal 17 danske springere lave Verdensrekorden i nat-formationsspring er det lige nu, de skal slå til, for de internationale regler for spring har netop ændret sig, og det giver en mulighed for at være først med rekorderne. Udspringerne har LED-belysning på, ligesom der vil være kraftige projektører på dem. Og så vil fuldmånen i de dage gøre oplevelsen optimal.

Faktisk kan man ofte bedre se dem om natten end om dagen, fordi den blå himmel kan være forstyrrende og skarp, når de er helt oppe i fire kilometers højde, oplyser arrangøren.

Vil man forbi og opleve forsøget, så er det - med forbehold for dårligt vejr - planen, at det gennemføres fredag den 13. september. Driller vejret, så forsøges i stedet lørdag den 14.

Det være en god idé at møde op senest en time før solnedgang - men meget gerne tidligere, da der planlæges træningsspring i løbet af dagen - blandt andet klokken 19. Allerede klokken 11 møder trænerne ind, og alle er velkomne til at følge med.

Der er salg af kaffe m.v. i hangaren.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE