cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Pedersen er begejstret for de flotte omgivelser i restauranten.
Kasper Pedersen er begejstret for de flotte omgivelser i restauranten.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Rødby-kok ny mand på Tempus

Restaurant Tempus har med ansættelsen af den erfarne køkkenchef Kasper Pedersen valgt at satse mere massivt på god, dansk mad. Og det bliver til priser, der tiltaler de fleste.
07. oktober 2019 kl. 07:59 Af Daniel Brøns

Annonce

Lolland mangler et rigtigt lækkert sted, hvor der satses på dansk mad af høj kvalitet. Sådan har køkkenchef Kasper Pedersen ofte tænkt, når han har taget turen fra jobbet i København til familien i Rødby. Men skæbnen kan være forunderlig, for nu har han selv fået ansvaret for at realisere drømmen. Det bliver på Restaurant Tempus, hvor han netop er startet med et helt nyt koncept i bagagen: Al mad koster fra 98 kroner for en forret eller en dessert. Eller 198 kroner for en hovedret. Og vælger man dagens menu, kan man få to retter for 295 - inklusive en øl eller et glas vin. Børnemenuer er også kommet på programmet, så børnene kan spise med for 68.

Og menukortet lyder som dansk mad - men også lidt mere end det. Så uanset om man har lyst til oksehøjreb, wienerschnitzel, ceviche eller carpaccio, så er det at finde på kortet. Og ligesom tidligere gælder det, at alt er lavet fra bunden - og af friske lokale råvarer.
Populært er det også, at man fra restauranten kan se kokken i arbejde, og her er det en fornøjelse at opleve Kasper Pedersen junglere med gryderne. Han har 11 år på bagen fra blandt andet Restaurant Mash og Radisson - men glæder sig over, at det nu er Lolland, der får glæde af hans kogekunst.

- Det er skønt at arbejde for kunder, som man møder i dagligdagen, siger han med et smil og oplyser, at en af de store successer allerede er i hus.

- Hver tirsdag vælter folk ind til stegt flæsk klokken 17.30. Det koster 125 kr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE