cookie-og-privatlivspolitik
Privat foto som viser tidligere tiders glæde ved at tage på bådtur på Maribosøerne.
Privat foto som viser tidligere tiders glæde ved at tage på bådtur på Maribosøerne.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Særudstilling om Maribo Minder

Med udstillingen Maribo Minder, der åbner den 8. november på Stiftsmuseet i Maribo, kan man opleve lokales minder om Maribo igennem private genstande. Udstillingen bliver fordelt rundt om på Stiftsmuseet, og så er det bare med at gå på opdagelse.
07. november 2019 kl. 06:48 Af Lise Ravnkilde

Annonce

- Udstillingen tager udgangspunkt i genstande, som museet har lånt af lokalbefolkningen. Igennem disse genstande kan vi fortælle nogle anderledes historier om Maribo by og livet på Lolland, fortæller Alexandra Damgaard, historiker og museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Museet har holdt indsamlingsdage, hvor lokale borgere har kunnet aflevere genstande og interessante historier, der fortæller historien om netop deres Maribo. Dermed fokuseres ikke på hele byens udviklingshistorie som en traditionel museumsudstilling, men tværtimod på nedslag i tid og sted, set fra en mere personlig vinkel. Der er bl.a. mulighed for at gå op opdagelse mellem bedstefars legetøj, mormors sommerkjoler, malerier og en gallakjole, der har været med til gallafest på Maribo Gymnasium.

Der holdes udstillingsreception d. 8. november 2019 kl. 14, og alle er velkomne til at deltage. Udstillingen kan opleves til og med 29. februar 2020. Pris: voksne 50 kr.. Børn under 18 år kommer gratis ind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE